CV Monteur (m/v)
38 uur

 

Sta aan het begin van iets moois! Als CV Monteur in Veldhoven krijg je de unieke kans om één van de eerste monteurs binnen dit vakgebied bij Saman Groep in regio Eindhoven te worden. Je speelt een sleutelrol in de opstart en ontwikkeling van onze nieuwe afdeling voor CV-installaties bij particuliere klanten. Durf jij het aan om deze uitdaging met beide handen aan te grijpen en de kwaliteit van onze installaties te waarborgen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit bieden wij jou:

 • Een goed salaris.
 • Veel doorgroeimogelijkheden.
 • Meewerken aan een duurzame wereld.
 • 26,3 vakantiedagen per jaar.
 • Korting op onze producten en diensten.
 • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega.

Wat verwachten wij van een CV Monteur 

Je begint je dag met een korte briefing waarin je samen met je team de planning en doelen doorneemt. Je collega’s van onze logistieke afdeling hebben al het materiaal dat jij vandaag nodig gaat hebben al voor je klaar gezet. Dus je laadt het in je bus en drinkt nog even een kop koffie. Met alles gereed en overzichtelijk in je bus, kun je zonder vertraging op weg naar je eerste klant.
Bij de klant aangekomen, installeer je een nieuwe CV-ketel. Je controleert nauwkeurig de leidingen en aansluitingen, zorgt voor een optimale afstelling van de ketel en beantwoordt vragen van de klant met jouw technische expertise. Dankzij de grondige werkvoorbereiding, hoef je je geen zorgen te maken over de randzaken: je kunt je volledig richten op wat je het beste doet en waar je energie van krijgt — het installeren van de ketel.
Na een welverdiende lunch rijd je naar een volgende klant om daar ook een nieuwe CV-ketel te installeren. Je verwijdert de oude ketel indien nodig en plaatst de nieuwe ketel volgens de geldende veiligheids- en installatievoorschriften. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat de installatie netjes is afgerond en werk je de administratie bij voordat je naar huis gaat.

Dit ben jij

 • Minimaal een MBO-opleiding in een technische richting, bij voorkeur in installatietechniek of werktuigbouwkunde.
 • CO Vakmanschap certificaat en ervaring met de installatie van CV-ketels.
 • Sterk probleemoplossend vermogen en een nauwkeurige werkstijl.
 • Goede communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid.
 • Rijbewijs B en bereidheid om te reizen binnen de regio Eindhoven.

Dit ga je doen

Als CV Monteur bij Saman Groep ben je verantwoordelijk voor de installatie van CV-ketels bij particuliere klanten. Je zorgt ervoor dat de ketels correct worden geplaatst en aangesloten, en dat ze optimaal functioneren. Veiligheid en klanttevredenheid staan hierbij voorop. Je werkt zelfstandig aan installaties, waarbij je strikt de geldende voorschriften volgt en zorgt voor een nette oplevering bij de klant.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan hopen wij graag iets van je te horen. Stuur je reactie (het liefst met je CV) naar solar@resourcesolar.nl

Meer info? Neem dan contact op met eigenaar René Klein via telefoonnummer 040-2300640.
Hij vertelt je graag meer over de functie en het bedrijf.