Warmtepompmonteur (m/v)
38 uur

 

Sta aan het begin van iets moois! Als Warmtepomp Monteur in Veldhoven krijg je de unieke kans om één van de eerste monteurs binnen dit vakgebied bij Saman Groep in regio Eindhoven te worden. Je speelt een sleutelrol in de opstart en ontwikkeling van onze nieuwe afdeling voor warmtepompinstallaties bij particuliere klanten. Durf jij het aan om deze uitdaging met beide handen aan te grijpen en de kwaliteit van onze installaties te waarborgen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit bieden wij jou:

 • Een goed salaris.
 • Veel doorgroeimogelijkheden.
 • Meewerken aan een duurzame wereld.
 • 26,3 vakantiedagen per jaar.
 • Korting op onze producten en diensten.
 • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega.

Wat verwachten wij van een warmtepompmonteur

Je begint je dag met een korte briefing waarin je samen met je team de planning en doelen doorneemt. Je collega’s van onze logistieke afdeling hebben al het materiaal dat jij vandaag nodig gaat hebben al voor je klaar gezet. Dus je laadt het in je bus en drinkt nog even een kop koffie. Met alles gereed en overzichtelijk in je bus, kun je zonder vertraging op weg naar je eerste klant.
Bij de klant aangekomen, begin je met het doornemen van de afspraken die de klant heeft gemaakt met onze adviseur. Je checkt of alles nog op dezelfde plaats moet komen als afgesproken. Daarna start je met het verwijderen van de oude CV-ketel, indien dit nodig is voor de installatie van de warmtepomp. Vervolgens plaats je de buitenunit op de juiste plek en begin je met het aanleggen van het (koel)leidingtraject.
Na de pauze sluit je de buitenunit aan op de binnenunit en stel je de warmtepomp in bedrijf. Je test of alles goed werkt en dat de warmtepomp naar behoren functioneert. Tot slot leg je de klant uit hoe de warmtepomp werkt, welke instellingen ze wel en niet mogen aanpassen, en hoe hun nieuwe thermostaat bediend wordt. Zo zorg je ervoor dat de klant precies weet hoe ze hun nieuwe systeem optimaal kunnen gebruiken.

Dit ben jij

 • Minimaal een MBO-opleiding in een technische richting, bij voorkeur in installatietechniek of werktuigbouwkunde.
 • CO Vakmanschap certificaat, STEK/F-gassen cat. 1 en ervaring met de installatie van warmtepompen.
 • Sterk probleemoplossend vermogen en een nauwkeurige werkstijl.
 • Goede communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid.
 • Rijbewijs B en bereidheid om te reizen binnen de regio Eindhoven.

Dit ga je doen

Als Warmtepomp Monteur bij Saman Groep ben je verantwoordelijk voor de installatie van warmtepompen bij particuliere klanten. Je zorgt ervoor dat de warmtepompen correct worden geplaatst en aangesloten, en dat ze optimaal functioneren. Veiligheid en klanttevredenheid staan hierbij voorop. Je werkt zelfstandig aan installaties, waarbij je strikt de geldende voorschriften volgt en zorgt voor een nette oplevering bij de klant.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan hopen wij graag iets van je te horen. Stuur je reactie (het liefst met je CV) naar solar@resourcesolar.nl

Meer info? Neem dan contact op met eigenaar René Klein via telefoonnummer 040-2300640.
Hij vertelt je graag meer over de functie en het bedrijf.