Over Re-Source

RE-Source, kwaliteit en continuïteit

 ‘Nul-op-de-meter’ de nieuwe uitdaging!

Bijdragen aan een duurzamer leefmilieu, daar maakt RE-Source Duurzame Installaties zich sterk voor. Wij zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in de installatie van duurzame oplossingen. Dat maakt ons een deskundige partner voor verduurzaming van uw woning of bedrijfspand. Ons vakmanschap en onze kwaliteit vertalen zich in specialistisch maatwerk, volledig afgestemd op uw wensen en eisen.

Medio 2020 hebben wij ons nieuwe bedrijfspand in gebruik genomen. Het pand is voorzien van de nieuwste duurzame technieken. Onze trots! Nieuwsgierig? Wij vertellen u in een persoonlijk gesprek graag meer over de toegepaste technieken.

Kennisdeling

Wij denken en werken toekomstgericht. Daarom werken we samen met vooraanstaande kennisinstellingen als TNO en SEAC en dragen we bij aan vooruitstrevende onderzoeken op het gebied van duurzame energie. Door onze goede relatie met TNO en SEAC houden wij niet alleen onze kennis up-to-date, maar kunnen wij de nieuwste technologieën ook bij u in de praktijk toepassen.

Om met de nieuwste technologieën te kunnen werken, leiden wij onze monteurs zelf op. Zo houden wij hun vakkennis op niveau. Ons moderne bedrijfspand biedt hiervoor alle faciliteiten.

Zonnekeur

Wij zijn het eerste ZONNEKEUR gecertificeerde bedrijf in Nederland en daar zijn we nog steeds heel trots op! Het geeft u als klant houvast. Met het Zonnekeur certificaat bieden wij u de zekerheid van een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van zonne-energie.

De toepassing van zonne-energie maakt grote ontwikkelingen door. Er komen steeds meer aanbieders op de markt. Daarom is het extra belangrijk dat u als klant kunt vertrouwen op de expertise van uw installateur. Er gelden zeer strenge criteria voor de installateurs en de producten die het keurmerk voeren, deze worden getoetst door onafhankelijke partijen. Daardoor weet u zeker dat het werk door een echte vakman wordt uitgevoerd.

RE-Source Duurzame Installaties is zo’n betrouwbare partner. Met ruim veertig jaar ervaring, staan wij niet alleen garant voor een installatie die voldoet aan de eisen van ZONNEKEUR, maar geven wij ook deskundig en eerlijk advies over uw persoonlijke situatie. Ons werk is altijd maatwerk.

Bezoek website

Geschiedenis

Bij RE-Source Duurzame Installaties staat duurzame energie al vier decennia hoog in het vaandel. Wij stonden aan de wieg van de eerste duurzame ontwikkelingen. Egbert Gramsbergen startte in 1979 zijn eigen onderneming onder de naam ‘Zonnevang’, een belangrijke speler bij de ontwikkelingsmarkt voor zonneboilers. In de jaren ’90 veranderde de focus van de ontwikkeling van zonneboilers naar de installatie van meer en andere duurzame oplossingen. Zijn drive was, en is nog steeds, dat we met z’n allen kunnen en moeten bijdragen aan een duurzamer leefmilieu.

Inmiddels heeft zijn schoonzoon René Klein RE-Source Duurzame Installaties overgenomen. Hij zet zich, samen met een team van gespecialiseerde medewerkers, met dezelfde passie in voor het realiseren van een duurzamere toekomst. Waar voor veel installateurs duurzame energie één van de vele producten is die zij aanbieden, is het voor RE-Source Duurzame Installaties een specialisme. Wij richten ons volledig op duurzame energieoplossingen op maat.

Onze medewerkers

René Klein

LinkedIn

Louis Spoor

LinkedIn

Martijn Coolen

LinkedIn

Marleen van der Steen

LinkedIn

Theo de Brouwer

LinkedIn

Geïnteresseerd?

Benieuwd wat we
voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan