Over RE-Source

Missie

RE-Source is sinds 1979 gespecialiseerd in duurzame installaties. Wij zijn in Zuidoost Brabant en Noord Limburg de totaal aanbieder op het gebied van zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en accuopslag. Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel de particulieren als zakelijke markt. 

Klanten kiezen voor RE-Source omdat zij een betrouwbaar installatiebedrijf zoeken en van A tot Z ontzorgt willen zijn. Wij vertellen onze klanten een eerlijk verhaal. Wij kennen onze klanten goed, komen beloftes na en communiceren op een eerlijke en open manier. Het aangaan en onderhouden van een betrouwbare lange termijn relatie met onze klanten staat voorop.

Professionele opdrachtgevers weten ons goed te vinden om onze kennis als toegevoegde waarde in hun projecten in te brengen en hen te ontzorgen op het gebied van de realisatie van hun project van engineering tot oplevering.

Wij staan voor veilige, rendabele en betrouwbare installaties en geheel ontzorgen van de klant van A tot Z.

Visie

Het is onze ambitie om alleen nog duurzame installaties te realiseren en waar mogelijk energie neutrale installaties op te leveren. Wij pakken onze voortrekkersrol op en zien het als onze plicht om klanten te helpen energie te besparen en installaties zo duurzaam mogelijk op te leveren.

Ook na de installatiewerkzaamheden staan wij voor hen klaar. Wij zorgen voor onderhoud en reparaties zodat de installatie veilig, rendabel, duurzaam en betrouwbaar blijft functioneren.

Wij gaan graag met onze klanten in gesprek over hoe wij onze duurzame ambities bij hen kunnen toepassen. 

Wij geven eerlijk advies over duurzame mogelijkheden die bij de klant en onze ambitie passen.

Graag zouden wij als bedrijf willen groeien zonder ons persoonlijke karakter te verliezen. Wij willen een werkplaats zijn waar het personeel zich persoonlijk verbonden voelt met het bedrijf. Daarnaast willen wij een betrouwbare partner blijven voor al onze opdrachtgevers.

Kernwaarden

Deze missie en visie worden uitgedragen door onze mensen. Maar nog belangrijker is misschien wel de manier waarop. 

  • Persoonlijk
  • Vernieuwend
  • Deskundig
  • Samenwerken

Dit zijn onze kernwaarden en dit is waar wij voorstaan.

RE-Source, kwaliteit en continuïteit

 ‘Nul-op-de-meter’ de nieuwe uitdaging!

Bijdragen aan een duurzamer leefmilieu, daar maakt RE-Source Duurzame Installaties BV zich sterk voor. Wij zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in de installatie van duurzame oplossingen. Dat maakt ons een deskundige partner voor verduurzaming van uw woning of bedrijfspand. Ons vakmanschap en onze kwaliteit vertalen zich in specialistisch maatwerk, volledig afgestemd op uw wensen en eisen.

Medio 2020 hebben wij ons nieuwe bedrijfspand in gebruik genomen. Het pand is voorzien van de nieuwste duurzame technieken. Onze trots! Nieuwsgierig? Wij vertellen u in een persoonlijk gesprek graag meer over de toegepaste technieken.

Kennisdeling

Wij denken en werken toekomstgericht. Daarom werken we samen met vooraanstaande kennisinstellingen als TNO en SEAC en dragen we bij aan vooruitstrevende onderzoeken op het gebied van duurzame energie. Door onze goede relatie met TNO en SEAC houden wij niet alleen onze kennis up-to-date, maar kunnen wij de nieuwste technologieën ook bij u in de praktijk toepassen.

Om met de nieuwste technologieën te kunnen werken, leiden wij onze monteurs zelf op. Zo houden wij hun vakkennis op niveau. Ons moderne bedrijfspand biedt hiervoor alle faciliteiten.

Geschiedenis

Bij RE-Source Duurzame Installaties BV staat duurzame energie al vier decennia hoog in het vaandel. Wij stonden aan de wieg van de eerste duurzame ontwikkelingen. Egbert Gramsbergen startte in 1979 zijn eigen onderneming onder de naam ‘Zonnevang’, een belangrijke speler bij de ontwikkelingsmarkt voor zonneboilers. In de jaren ’90 veranderde de focus van de ontwikkeling van zonneboilers naar de installatie van meer en andere duurzame oplossingen. Zijn drive was, en is nog steeds, dat we met z’n allen kunnen en moeten bijdragen aan een duurzamer leefmilieu.

Inmiddels heeft zijn schoonzoon René Klein RE-Source Duurzame Installaties BV overgenomen. Hij zet zich, samen met een team van gespecialiseerde medewerkers, met dezelfde passie in voor het realiseren van een duurzamere toekomst. Waar voor veel installateurs duurzame energie één van de vele producten is die zij aanbieden, is het voor RE-Source Duurzame Installaties BV een specialisme. Wij richten ons volledig op duurzame energieoplossingen op maat.

Onze medewerkers

René Klein

Louis Spoor

Martijn Coolen

Marleen van der Steen

Geïnteresseerd?

Benieuwd wat we
voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan