Waarom

Duurzame energie

Het belang van duurzame energie wordt steeds duidelijker. We moeten de CO2-uitstoot met elkaar zien te verminderen. Het terugdringen van het gebruik van fossiele brandstoffen is hierin een belangrijk aspect. Om een duurzamer leefmilieu te creëren, waarin we gasloos kunnen wonen en werken, moeten we de mogelijkheden van duurzame energie optimaal benutten.

Niet alleen de particuliere woningbezitters kiezen vaker voor een groene, duurzame toekomst, ook investeerders van grote(re) nieuwbouwprojecten zijn ervan overtuigd dat we niet meer weg mogen kijken voor het verduurzamen van energieoplossingen. Ook zij kiezen steeds vaker voor zogenoemde nul-op-de-meter woningen of bedrijfspanden, waarmee het netto energieverbruik tot nul wordt gereduceerd.

Btw teruggave

RE-Source Duurzame Installaties BV biedt particulieren de mogelijkheid om het terugvragen van de btw gratis af te laten handelen voor SunNed. Hiervoor moet u aan de gestelde eisen voldoen. Neem contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden voor u zijn.

Als u voor het eerst zonnepanelen aanschaft, kunt u de btw terugvragen. De belastingdienst heeft hiervoor zowel voor particulieren als voor ondernemers een handig stappenplan.

Financieel rendement

Naast het feit dat duurzame oplossingen voor energie goed zijn voor ons leefmilieu, levert het ook financieel rendement op. Zeker ook wanneer u uw bestaande woning of bedrijfspand verder wilt verduurzamen.

Zonnepanelen, warmtepompen en andere duurzame oplossingen hebben een steeds hoger rendement omdat de technologie steeds verder verbeterd. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet om samen met u te komen tot het meest duurzame resultaat. Wij gaan altijd voor een toepassing op maat met kwalitatief hoogwaardige producten. Het geheel is volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Zo kunt u het maximale uit uw investering halen. RE-Source Duurzame Installaties BV staat garant voor een betrouwbaar en deskundig advies en verzorgt het totale plaatje, vanaf de eerste kennismaking tot een perfect eindresultaat.

De voordelen op een rij:

  • Beter voor het milieu
  • Van het gas af
  • Minder gebruik van fossiele brandstoffen
  • Nul-op-de-meter
  • Financieel rendement
  • Nieuwbouw voldoet aan BENG (bijna energieneutrale gebouwen)

SunNed (Inspectieplan) Plus

Gespecialiseerde installateurs van zonnepanelen, zoals RE-Source Duurzame Installaties BV, krijgen van SunNed de titel solarteur. Zo weet u direct welk bedrijf betrouwbare producten en diensten levert op het gebied van zonne-energie. Via SunNed bieden wij u extra zekerheden en een inspectieplan aan.

SunNed Plus

Gaandeweg kunnen onderdelen slijten of kapot gaan waardoor uw zonnestroominstallatie onvoldoende presteert. Wat er ook gebeurt, de SunNed-dealers kunnen u helpen. Met het SunNed Plus abonnement hoeft u geen arbeidskosten te betalen. Ook de materiaalkosten worden vaak vergoed omdat de fabrikant op de materialen van SunNed-dealers lange productgaranties geeft. Door de snelle service wekt uw zonnestroominstallatie snel weer energie op en gaan er weinig kilowatturen verloren.

Mocht uw systeem, om wat voor reden dan ook, onderpresteren, dan ontvangt u jaarlijks van SunNed een financiële compensatie. In het uiterste geval kan dit elk jaar voor vijftien jaar lang. Zo heeft u de zekerheid dat u minimaal negentig procent van de door de SunNed-dealer beloofde opbrengsten ontvangt. SunNed levert ‘levenslange’ zekerheid. Als uw SunNed-dealer ophoudt te bestaan, regelt SunNed de service en KWh-garantie.

SunNed Inspectieplan Plus

Met het SunNed Inspectieplan Plus kunt u uw installatie periodiek laten inspecteren. U kunt het inspectieplan tot één maand na installatie van de zonnepanelen afsluiten. De duur is minimaal één jaar. Daarna is het maandelijks opzegbaar. Het inspectieplan loopt maximaal 15 jaar.

Voordelen

Bron: SunNed

Geïnteresseerd?

Benieuwd wat we
voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan